سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سایت نیستان مقدم شما را گرامی می دارد.
 
<>

شهادت شیخ نمر به مردم عربستان بصیرت می دهد 

مراسم «بزرگداشت شهادت مظلومانه شهید نمر باقر النمر و بررسی تحولات عربستان» روز پنج شنبه 24 دیماه با همت معاونت فرهنگی-تربیتی مؤسسه زبان و فرهنگ شناسی جامعة المصطفی العالمیة و با همکاری تشکل های فرهنگی سرگاه، همزبانی و نیستان در محل نمازخانه مؤسسه برگزار شد.

در این مراسم پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید، کلیپی از طرف معاونت فرهنگی مؤسسه با موضوع شیخ شهید پخش شد و پس از آن به مناسبت شهادت شهید نمر باقر النمر دقایقی مراسم با ذکر و یاد مصائب اهل بیت، خصوصاً اباعبدالله الحسین متبرک و معنوی شد.

در ادامه، استاد عصام العماد از فارغ التحصیلان دانشگاه مدینه عربستان و از مستبصرین وهابی و محقق جریانهای وهابی و سلفی در عربستان به عنوان سخنران ویژه مراسم به ایراد سخن پرداخت.

استاد عصام العماد دانش آموخته دانشگاه مدینه و مستبصر وهابی در مراسم بزرگداشت شهادت مظلومانه شیخ نمر باقر النمر و بررسی تحولات عربستان در مؤسسه زبان و فرهنگ شناسی جامعة المصطفی العالمیة در قم شهادت شیخ نمر را باعث به وجود آمدن بصیرت در میان مردم عربستان دانست.

ایشان درباره ویژگی های شخصیتی این شهید بزرگوار فرمود: اولین ویژگی شیخ نمر، علامه و مجتهد بودن ایشان بوده است که مکاتب و دروس زیادی را تدریس می کرد.

او افزود: ایشان دارای قدرت اجرایی و مدیریتی بود و از معلمین و اساتید شاخص و اهل تحقیق، اهل قلم، سخنران و شخصیت علمی و تحقیقی بود.

این مستبصر وهابی آشنایی به مسائل سیاسی و اجتماعی را از ویژگی های برجسته شیخ نمر خواند و افزود: او آشنایی کامل به مسائل سعودی ها داشت و به طور مفصل و کامل تاریخ آل سعود را از زمان تاسیس یعنی از زمان عبدالعزیز می شناخت. یعنی هم جنبه علمی و هم در جنبه سیاسی و اجتماعی صاحب نظر بود.

وی گفت: شیخ نمر معرفت کامل به زمان خود داشت و می دانست این فعالیت او منجر به شهادت خواهد شد.

استاد عصام العماد اذعان کرد: آنچه که من معتقدم ایشان زمینه رسیدن به شهادت را فراهم کرد و می دانست با ریختن خون ایشان یک بیداری در عربستان سعودی ایجاد خواهد شد.

آقای العماد شجاعت را از ویژگی های بی نظیر شیخ نمر دانست و گفت: شیخ نمر حقیقت عربستان و ظلم هایی که به مسلمانان می شود را به شکل علنی می گفت درحالیکه می دانست گفتن این حرف ها منجر به شهادت ایشان خواهد شد.

وی در ادامه به نامه شهید نمر به مادرش قبل از اعدامش اشاره کرد و گفت: او در نامه نوشته بود من با شنیدن حکم اعدام لبخند زدم و می دانم جز با گفتن حقیقت، تحولی در عربستان صورت نخواهد گرفت.

دانش آموخته دانشگاه مدینه، ویژگی مهم شیخ نمر را اعتراض استراتژیک به حکومت دانست و ادامه داد: ایشان از اصل دولت آل سعود و از زمان تاسیس یعنی اوایل قرن بیستم انتقاد کرد و به شکل علنی مشکلات ایجاد شده توسط حکومت سعودی را مطرح می کرد و مخالف بود حاکمیت در عربستان سعودی منحصر به آل سعود باشد چرا که همه مسائل به دست یک خانواده است.

او با بیان اینکه، عبدالعزیز از همان ابتدا به دنبال ساختن یک وهابیت جدید بود؛ گفت: علامه شهید همه این مسائل را مطرح می کرد و می گفت کسی که به مکتب خود خیانت کند بعید نیست که به مکتب آل محمد نیز خیانت کند؛ کسی که همکاران و هم مکتب خود را در یک کشتار وحشیانه به قتل می رساند پس می تواند به راحتی به مکتب اسلام هم خیانت کند.

عصام العماد گفت: امروز کسانی که با شیخ نمر مخالف بودند به درستی سخنان او اذعان می کنند.

استاد العماد، محقق و پژوهشگر جریانهای وهابی و سلفی در عربستان با مقایسه شهید مطهری و شهید نمر النمر گفت: با خواندن زندگینامه شهید مطهری متوجه شدم این دو شخصیت از لحاظ کرامت و فهم مسائل سیاسی در یک سطح قرار دارند. چون  شیخ نمر هم درباره حاکمیت عربستان گفته بود این فریب است و شما فریب عبدالله را نخورید و حکم اعدام ایشان در زمان او صادر شده بود چون می دانست این شخصیت می فهمد این ها یک برنامه دارند تا در آینده، شیعه را با یک روش خطرناک نابود کنند.

این مستبصر وهابی ادامه داد: شیخ نمر به مسئله عدالت اهمیت می داد که چرا شیعیان در عربستان مظلوم هستند و این واقعیتی است که فقط از زبان شهید گفته شده است.

او با بیان اینکه شیخ نمر همواره بر وحدت مسلمانان تاکید می کرد؛ گفت: شیخ نمر همواره می گفت این سخنرانی من برای حمایت از مظلومین است و فقط مسئله حمایت از شیعه نیست؛ ایشان از همه مظلومین عربستان حتی سلفی هایی که در زندان بودند، حمایت می کرد اما آل سعود سعی می کردند شیخ نمر را یک شخصیت متعصب شیعی معرفی کنند.

العماد در ادامه افزود: مسئولان سعودی اعدام شیخ نمر و حمله به یمن را براساس قرآن و سنت عنوان کرده اند.

وی در رابطه با حمله عربستان به یمن گفت: اگر حمله عربستان به یمن باعث ایجاد بیداری خواهد شد اعدام علامه نمر النمر باعث بیداری در خود عربستان خواهد شد.

وی گفت: یمنی ها قبل از حمله عربستان به یمن از سعودی ها تمجید می کردند و در میدان های یمن عکس آل سعود بود و نهج البلاغه را آتش می زدند؛ ولی الآن نهج البلاغه در ارتش یمن تدریس می شود و همه مسجد های وهابیت در یمن تعطیل شد و اندیشه های امام خمینی تدریس می شود.

او تاکید کرد: شهادت شیخ نمر به مردم عربستان بصیرت می دهد.

استاد عصام العماد با اشاره به این مطلب که حتی در ایران حادثه منا باعث بیداری همه مردم شد، گفت: هر سه حادثه منی و حمله به یمن و شهادت شیخ النمر باعث یک بصیرت ملی شد.


[ پنج شنبه 94/11/1 ] [ 9:18 صبح ] [ کریمی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ